«Πόλεμος» Γιαννακόπουλου – Αγγελόπουλων μέσω social media (pics)

«Πόλεμος» Γιαννακόπουλου – Αγγελόπουλων μέσω social media (pics)

Οι ισχυροί άνδρες των δύο ΚΑΕ έχουν ανοίξει... μέτωπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδειξε έμπρακτα την... στήριξη της στο «Keep Pao Alive» και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε μέσω Instagram στην κατάθεση των αδερφών Αγγελόπουλων.

Η διαμάχη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού συνεχίζεται. Όχι σε κάποια αίθουσα όπου διακυβεύεται το μέλλον του αθλήματος, ούτε και σε κάποια σύσκεψη της Ευρωλίγκας.

Οι «αιώνιοι» αντιμάχονται στα social media.

Αρχικά, με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι όποιος φίλος του Ολυμπιακού θέλει, μπορεί να παρακολουθήσει αγώνες της Α1 στο ΟΑΚΑ, προσκομίζοντας το διαρκείας της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, ενώ θα έχει και έκπτωση σε αγορά προϊόντων!

Λίγο αργότερα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε, δείχνοντας έμπρακτα πόσο στηρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην προσπάθεια του να διατηρήσει ζωντανό τον πράσινο σύλλογο μέσω του «Keep PAO Alive».

Συγκεκριμένα οι Ερυθρόλευκοι έκαναν κατάθεση οκτώ ευρώ στους λογαριασμούς του άνωθεν πρότζεκ και δημοσίευσαν την κίνησή τους ως εξής:

«Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive» THE DAY – 1/7/2020. #TheDay»

Και ο «πόλεμος» δεν σταμάτησε εκεί.

Αμέσως μετά ο ισχυρός άνδρας της Πράσινης ΚΑΕ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, τοποθετήθηκε εκ νέου: «Δεν τα δίνετε καλύτερα στον Μιλουτίνοφ ή στη ΔΕΗ», έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε εδώ τις σχετικές αναρτήσεις:

Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive» THE DAY – 1/7/2020. #TheDay

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos B.C. στις Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ