Ολυμπιακός: Σε συζητήσεις με την πλευρά του Μάντζαρη

Ολυμπιακός: Σε συζητήσεις με την πλευρά του Μάντζαρη

Οι Ερυθρόλευκοι μιλούν με τους εκπροσώπους του Έλληνα γκαρντ και κοιτούν τον τρόπο που θα μπορέσει να μείνει ελεύθερος μετά από 8 χρόνια στο λιμάνι.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά όπως τονίζει και ο θυμόσοφος λαός μας. Όπως σας είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει δεχτεί μία δελεαστική πρόταση από την Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.

Την ίδια ώρα ο Έλληνας γκαρντ φέρεται ως ένας από τους παίκτες που δεν έχει ψηλά στη λίστα του ο Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Το τελευταίο διάστημα οι δύο πλευρές είναι σε διαρκή επικοινωνία. Γνωρίζοντας λοιπόν τα παραπάνω, συζητούν για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Μάντζαρης έχει συμβόλαιο έως το 2020, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να παραμείνει ως τελευταία λύση στους Ερυθρόλευκους.

Όπως όλα δείχνουν αναμένεται λοιπόν να υπάρχει συναινετικό διαζύγιο μεταξύ του Ολυμπιακού και του 29χρονου γκαρντ, ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα του Καζάν..

Οι δύο πλευρές συζητούν για την αποζημίωση και φαίνεται διαδικαστική η υπόθεσή του. Μέχρι τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει πλήρως η περίπτωσή του, με την λογική να λέει πως αναμένεται να πάρει κάποια χρήματα και να μείνει ελεύθερος από την ομάδα που το καλοκαίρι του 2011 τον έφερε από το Περιστέρι και ανδρώθηκε μπασκετικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ