Φριντέτ: «Μου είπε τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό ο Καλάθης»

Φριντέτ: «Μου είπε τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό ο Καλάθης»

Ο Τζίμερ Φριντέτ μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στο «ψηστήρι» του Νικ Καλάθη, αλλά και στον κόσμο του τριφυλλιού που ήταν ο βασικός λόγος για να υπογράψει.

Ο Τζίμερ Φριντέτ είναι κι επίσημα από χθες παίκτης του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι να ολοκληρώνει την «βόμβα» του καλοκαιριού.

Ο Αμερικανός σκόρερ μίλησε για πρώτη φορά με τα «πράσινα» κι αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων τόνισε ότι ο Νικ Καλάθης του είπε τα καλύτερα για την ομάδα, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου που όπως ανέφερε είναι απίστευτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχα κάποιες πολύ καλές προτάσεις, ενώ ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Κίνα, Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για εμένα και στο παρελθόν, μίλησα με τον κ.Γιαννακόπουλο και τον κ.Μάνο, η προσέγγισή των οποίων ήταν εξαιρετική. Με έκαναν να θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας και κλείσαμε μία σπουδαία συμφωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα από τα πιο ιστορικά κλαμπ της Ευρώπης».

Για τον κόσμο: «Είναι απίστευτοι. Μου έστελναν καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα μέσω των οποίων μου ζητούσαν να γίνω μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και φωτογραφίες με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο. Μου έδειξαν πόσο μεγάλο πάθος έχουν για την ομάδα τους. Φυσικά και είδα βίντεο στο youtube, είδα πολλά! Ο κόσμος ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση».

Για την προσωπική του απόδοση: «Ελπίζω να δικαιώσω τις υψηλές προσδοκίες! Έχω δουλέψει πολύ αυτό το καλοκαίρι για να γίνω καλύτερος. Αυτό που μετράει είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία να είμαι εγώ πετυχημένος αλλά η ομάδα».

Για την κουβέντα με τον Νικ Καλάθη: «Γνωρίζω τον Νικ, είχαμε παίξει αντίπαλοι όταν ήμασταν νεότεροι. Είναι ένα σπουδαίο παιδί κι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος έκανε εκπληκτικά πράγματα στην Euroleague. Πριν υπογράψω μίλησα μαζί του για το ενδεχόμενο να έρθω στον Παναθηναϊκό. Μου είπε τα καλύτερα για την Ελλάδα, το μπάσκετ και φυσικά τον σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ