Πιο Θεαματικός Παίκτης της χρονιάς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Πιο Θεαματικός Παίκτης της χρονιάς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε ως ο Πιο Θεαματικός Παίκτης της Basket League.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγο καιρό από τον Παναθηναϊκό και πέραν των συλλογικών τίτλων που κατέκτησε με το «Τριφύλλι», αποχώρησε με ένα ακόμη ατομικό βραβείο.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ως ο Πιο Θεαματικός Παίκτης της Basket League συγκεντρώνοντας των 50% στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ και οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο:

Για δεύτερη σερί σεζόν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε Πιο Θεαματικός Παίκτης της Basket League. Ο 27χρονος φόργουορντ όπως είχε συμβεί και πέρυσι, πρώτευσε σε όλες τις ψηφοφορίες για την ανάδειξη του Πιο Θεαματικού Παίκτη της Betshop Basket League 2018-19.

Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων του Πρωταθλήματος, ο Θ. Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 13 προτιμήσεις (50%). Δεύτερος ήταν ο Ρίον Μπράουν του Προμηθέα Πάτρας (3, 11,53%).

Με μεγάλη διαφορά ο 27χρονος φόργουορντ την προηγούμενη διετία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και από χθες (17/7) των Μιλγουόκι Μπακς, ήταν πρώτος και στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Συγκέντρωσε 16 ψήφους (35,56%), ενώ στην δεύτερη θέση ισοβάθμησε ο Μπράουν και ο Βινς Χάντερ της ΑΕΚ, που πήραν από 3 (11,11%).

Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ο Θ. Αντετοκούνμπο άγγιξε το 50%. Πήρε 360 ψήφους (49,79%) και δεύτερος ήταν ο Μπράουν με 40 (5,53%).

«Θα ήθελα, μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν και μου έδωσαν αυτό το βραβείο. Τους συναθλητές, τους προπονητές και τους φιλάθλους

Είμαι ευτυχής που κατάφερα να δώσω χαρά στον κόσμο διότι πρώτα και πάνω απ’ όλα το μπάσκετ είναι διασκέδαση. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους συμπαίκτες μου και σε όλα μέλη του προπονητικού επιτελείου του Παναθηναϊκού καθώς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω αυτό το βραβείο.

Βέβαια, πιο σημαντικό από κάθε βραβείο είναι το γεγονός ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, μαζί με τη διοίκηση και τον κόσμο κατακτήσαμε και αυτό το πρωτάθλημα. Μαζί περάσαμε δύο υπέροχα χρόνια. Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό και συνολικά στο ελληνικό μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ