Στις 23/7 η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Στις 23/7 η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Όπως αποφασίστηκε στο σημερινό Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Basket League θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (23/7).

Την προσεχή Τρίτη (23/7) θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, όπως αποφασίστηκε στο σημερινό (18/7) έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα, όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος της λίγκας, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, η ομάδα που θα κληθεί να καλύψει το κενό της τρίτης θέσης στο νέο πρωτάθλημα θα αποφασιστεί σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία.

Επίσης, πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ, στην οποία η λίγκα θα προχωρήσει «στις επιβεβλημένες από τις συνθήκες αλλαγές των κανονισμών και θα λάβει αποφάσεις που θα θωρακίσουν οργανωτικά και οικονομικά το Επαγγελματικό Πρωτάθλημα, ώστε να συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο της ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια».

«Η κλήρωση του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (23/7) μαζί με την ετήσια συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ», δήλωσε μετά την σημερινή (18/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ ο πρόεδρος του Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και συνέχισε: «Το μήνυμα της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ότι το Επαγγελματικό Πρωτάθλημα συνεχίζει την διαδρομή και ταυτόχρονα αλλάζει προς όφελος του ελληνικού μπάσκετ και όσων το αγαπούν και το υποστηρίζουν. Οι ομάδες της Basket League είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν ενωμένες και να προστατεύσουν το Επαγγελματικό Πρωτάθλημα και τις επενδύσεις τους. Όσα κακόβουλα μεταδίδονται από ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης περί διάλυσης του Πρωταθλήματος, μείωσης των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα κ.ο.κ., καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ