Ανακοινώνει Μπράουν o Παναθηναϊκός

Ανακοινώνει Μπράουν o Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός αναμένεται εντός της ημέρας να ολοκληρώσει και τυπικά την απόκτηση του Ρίον Μπράουν. Σενάριο για έβδομο ψηλό στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός μέσα στην ημέρα αναμένεται να τελειώσει ακόμα μια προσθήκη, αφού θα ανακοινώσει την απόκτηση του Ρίον Μπράουν. Οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει εδώ κι αρκετό καιρό με τον Αμερικανό φόργουορντ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Προμηθέα και σήμερα θα ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος.

Ο Μπράουν πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά στην ομάδα της Πάτρας την προηγούμενη χρονιά και υπό την καθοδήγηση του Μάκη Γιατρά έγινε ακόμα καλύτερος.

Ο Αμερικανός άσος διαθέτει αξιόπιστο σουτ τριών πόντων (σούταρε με 34,7% στο πρωτάθλημα κατά μέσο όρο), ενώ πέρα από την αθλητικότητά του, είναι παίκτης που έχει μεγάλο κίνητρο για να δείξει πράγματα και να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός αφού επισημοποιήσει την απόκτηση του Μπράουν δεν αποκλείεται να κινηθεί και για έναν ακόμα παίκτη, ο οποίος θα είναι από το εξωτερικό και θα αποτελέσει τον έβδομο ξένο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να γεμίσει το ρόστερ του και πιθανότατα να αποκτήσει έναν ξένο με αθλητικά προσόντα και καλό σουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ