Αποκάλυψη: Παίρνει κι άλλον ξένο ο Παναθηναϊκός!

Αποκάλυψη: Παίρνει κι άλλον ξένο ο Παναθηναϊκός!

Ο Πεδουλάκης θέλει ακόμη έναν παίκτη στο 2-3 μετά τους Μπράουν, Φριντέτ, καλό αθλητή, καλό αμυντικό και καλό σουτέρ. Νέα συνάντηση και πρόταση 300.000 € στον Βουγιούκα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τους πρωταθλητές Ελλάδας το πρωί της Παρασκευής να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, Ρίον Μπράουν.

Οι Πράσινοι συνεχίζουν τις κινήσεις τους στο καλοκαιρινό παζάρι, με τον τεχνικό του Τριφυλλιού, Αργύρη Πεδουλάκη, να ενώνει σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ. Ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες, που θα τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει βάλει ψηλά τον πήχη και είναι αποφασισμένη να δώσει στον Αργύρη Πεδουλάκη όλα τα εφόδια που χρειάζεται, προκειμένου να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, που θα έχει ως μίνιμουμ στόχο τη συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Σε αυτό το πλαίσιο ο Ελληνας τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα γκαρντ, που θα δώσει βάθος στο ρόστερ και θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Πεδουλάκης επιθυμεί την απόκτηση ενός παίκτη, ο οποίος θα είναι ξένος, θα αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», θα είναι αθλητικός, θα παίζει καλή άμυνα και θα έχει καλό σουτ. Ο έμπειρος προπονητής θέλει να «θωρακίσει» την περιφέρειά του και να προσθέσει ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα του ενόψει της δύσκολης σεζόν που ακολουθεί.

Οι Πράσινοι, ωστόσο, δεν βιάζονται. Το μεγαλύτερο κομμάτι του «πράσινου» παζλ άλλωστε έχει ήδη ολοκληρωθεί. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να πάρουν τον παίκτη που επιθυμούν και χωρίς να χρειαστεί να δώσουν πολλά χρήματα.

Ο παίκτης που θα προστεθεί θα έρθει να «κουμπώσει» στο ρόστερ του Τριφυλλιού και θα δώσει «μάχη» με τον Μπράουν για το ποιος θα είναι ο 6ος και ο 7ος παίκτης στις περιφερειακές επιλογές του Αργύρη Πεδουλάκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τις τελευταίες μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός πλέον στις θέσεις «2-3» έχει τον Μπράουν, αλλά και τον Φριντέτ, ενώ στο «3» βασικό ρόλο θα έχει και φέτος ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παράλληλα, ο Ελληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του θα περιμένουν πρώτα να δουν τι θα κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επίσης ψάχνει παίκτη για την περιφέρειά του. Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τον Κουζμίνισκας, ενώ έχουν σε περίοπτη θέση στη μεταγραφή τους λίστα τους Νόρις Κόουλ και Μήτρου-Λονγκ.

Στο τραπέζι και το θέμα του Βουγιούκα

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει επίσης το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ιαν Βουγιούκα.

Ο έμπειρος σέντερ έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις από τον Αργύρη Πεδουλάκη ότι τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά για να μείνει στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να βρεθεί λύση και στο οικονομικό κομμάτι.

Ο 34χρονος θα έχει νέα συνάντηση με τη διοίκηση του Τριφυλλιού, η οποία θα προτείνει ένα συμβόλαιο της τάξεως των 300.000 €. Αυτά είναι τα χρήματα που επιθυμεί να δώσει στον Βουγιούκα, ο οποίος πέρσι είχε συμπληρωματικό ρόλο και το ίδιο αναμένεται να έχει και φέτος, εάν βεβαίως παραμείνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ