Ολυμπιακός: Γίνεται κάτοικος Πειραιά ο Κουζμίνσκας

Ολυμπιακός: Γίνεται κάτοικος Πειραιά ο Κουζμίνσκας

Οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Λιθουανό φόργουορντ και είναι πολύ κοντά σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή με τον πρώην παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο.

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το παζλ του φετινού ρόστερ του Ολυμπιακού. Με την παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοφ ελέω της μεταγραφής του Κώστα Κουφού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είδηση την οποία πρώτο έγραψε το «10», οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν την front line τους με μια σημαντική προσθήκη.

Και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφή με τον Λιθουανό φόργουορντ και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και απομένουν θα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έψαχνε τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Πρίντεζη στο «4» με τον Κουζμίνσκας να είναι η βασική επιλογή του για την συγκεκριμένη θέση.

Οι Ερυθρόλευκοι κάλυψαν τα «θέλω» του πρώην ΝΒΑερ και αναμένεται να τον κάνουν κάτοικο Πειραιά. Πρόκειται σίγουρα για μια προσθήκη που θα βοηθήσει υπερβολικά στο σκορ, θα δώσει σουτ από την περιφέρεια και θα αποφέρει επιθετικά κέρδη στους Ερυθρόλευκους.

Το μοναδικό πλέον απομένει είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία θα είναι η 7η για το φετινό καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ