Πιο δημοφιλής παίκτης της Α1 ο Καλάθης

Πιο δημοφιλής παίκτης της Α1 ο Καλάθης

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε μια ακόμα διάκριση για την παρουσία του στην περσινή σεζόν.

Για δεύτερη συνεχή σεζόν Πιο Δημοφιλής Παίκτης της Basket League αναδείχθηκε ο Νικ Καλάθης.

Ο Πιο Δημοφιλής Παίκτης αναδεικνύεται αποκλειστικά από τις ψήφους του φίλαθλου κοινού και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και MVP της Betshop Basket League 2018-19 ήταν πρώτος με διαφορά στις προτιμήσεις του «έκτου παίκτη» του Πρωταθλήματος.

Ο 30χρονος γκαρντ συγκέντρωσε 352 ψήφους, ποσοστό 48,69%. Δεύτερος ήταν ο συμπαίκτης του την προηγούμενη διετία στους «πράσινους» Θανάσης Αντετοκούνμπο με 74 προτιμήσεις (10,24%). Ακολούθησαν ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού με 67 (9,27%) και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς του Χολαργού με 21 (2,9%).

«Αισθάνομαι υπερήφανος διότι φίλαθλοι όλων των ομάδων με ψήφισαν και μου έδωσαν αυτό το βραβείο», τόνισε ο Νικ Καλάθης για την ανάδειξη του ως Πιο Δημοφιλούς Παίκτη της Betshop Basket League 2018-19.

«Ένας βασικός λόγος για τον οποίο παίζουμε μπάσκετ είναι για να δίνουμε χαρά στον κόσμο», εξήγησε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και επισήμανε: «Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα και πρέπει όλοι να το απολαμβάνουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά και των άλλων ομάδων για τη ψήφο τους σε μένα. Τους υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό και την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ