Καστρίτης: «Ο Ηρακλής θα είναι έτοιμος όταν πρέπει»

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος πως ο Ηρακλής θα είναι έτοιμος στην εκκίνηση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.


Καστρίτης: «Ο Ηρακλής θα είναι έτοιμος όταν πρέπει» | to10.gr

Ο Ηρακλής επιστρέφει στην Basket League μετά από 8 χρόνια και στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Περιστέρι.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Γιάννης Καστρίτης ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πως, «Έγινε σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος για την ερχόμενη σεζόν. Όπως λέμε πάντα και είναι η πραγματικότητα, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η σειρά των αγώνων, όσο το να είναι η ομάδα πανέτοιμη όταν θα έρθει η ώρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από ότι φαίνεται και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, για μια ακόμη χρονιά θα έχουμε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με δυνατές ομάδες και τεράστιο κίνητρο από όλους για διάκριση.

Με πολύ σκληρή δουλειά και χτίζοντας τη χρονιά μας καθημερινά και βήμα βήμα, η ομάδα μας θα είναι έτοιμη όταν πρέπει, για να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες όσων την αγαπούν και την υποστηρίζουν και ανυπομούν να δουν τον Ηρακλή και πάλι στα γήπεδα της Basket League.

Εύχομαι καλή αρχή σε όλες τις ομάδες, καλή δύναμη σε όλους τους συντελεστές και πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους τους αθλητές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο