Τζόνσον: «Είμαι ενθουσιασμένος, με ιντρίγκαρε η προοπτική του Παναθηναϊκού»

Τζόνσον: «Είμαι ενθουσιασμένος, με ιντρίγκαρε η προοπτική του Παναθηναϊκού»

Ο Ουέσλι Τζόνσον μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι μόλις έμαθε την πρόταση των πρασίνων δεν γινόταν να πει «όχι».

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη «βόμβα» του Ουέσλι Τζόνσον και πλέον ο Αμερικανός έχει μπει σε πράσινους ρυθμούς.

Ο Τζόνσον σε δηλώσεις του στην «Πράσινη» αναφέρθηκε στην απόφαση του να επιλέξει τον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί στην Ευρώπη και τόνισε ότι τον ιντριγκάρει η προοπτική του τριφυλλιού.

Παράλληλα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό, ενώ μίλησε και για τους νέους του συμπαίκτες, Νικ Καλάθη και Τζίμερ Φριντέτ.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τζόνσον:

«Είμαι ενθουσιασμένος από την προοπτική που έχει ανοίξει στην καριέρα μου. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι που ήθελα να κάνω από τη στιγμή που έμαθα το ενδιαφέρον του για εμένα. Παίζω όλα τα χρόνια στο NBA και η αλήθεια είναι πως ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου. Και με ιντρίγκαρε πάρα πολύ όταν έμαθα ότι υπάρχει πρόταση από την Ευρώπη, από την Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο ιστορικές και παραδοσιακές δυνάμεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και αυτό έκανε ακόμα πιο εύκολη την απόφασή μου να πω το “ναι” και να αφήσω την Αμερική για να έρθω στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός να κερδίζει τίτλους είναι κάτι που μου… τράβηξε το ενδιαφέρον και αυτό θέλω να κάνω κι εγώ».

Για όσα ήξερε και όσα έμαθε για τον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι πως πριν φτάσει στα χέρια μου η πρόταση από τον Παναθηναϊκό δεν είχα πολλές πληροφορίες για την ομάδα. Την ήξερα, την είχα ακούσει και ήξερα ότι παίζει σε αυτή ο Καλάθης. Τον ξέρω πολύ καλά τον Νικ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε μαζί. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Μετά την πρόταση συνέλεξα πληροφορίες και έμαθα πράγματα που μου άρεσαν πάρα πολύ.

Διάβασα για το τι έγινε την προηγούμενη σεζόν που η ομάδα είχε τον Ρικ Πιτίνο προπονητή και η αλήθεια είναι πως για να πάει ένας τέτοιος προπονητής σε μία ομάδα, υποδηλώνει και το στάτους της. Επίσης, έμαθα ότι θα είμαι συμπαίκτης με τον Τζίμερ Φριντέτ. Εξαιρετικός παίκτης, τεράστιος σκόρερ, που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Γενικά νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που θα υπάρξουν κάποια γνώριμα για εμένα πρόσωπα στην ομάδα, που θα με βοηθήσουν πάρα πολύ τις πρώτες μου ημέρες για την προσαρμογή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ