Συγκλονιστικός Αγραβάνης: «Κούπα στο Βελιγράδι κι ας μην παίξω»

Συγκλονιστικός Αγραβάνης: «Κούπα στο Βελιγράδι κι ας μην παίξω»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έδωσε απαντήσεις για το θέμα του τραυματισμού του, ζήτησε να σταματήσουν τα σενάρια και ευχήθηκε δυνατότερη επιστροφή για τον ίδιο και κούπα για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα!

Ο Δημήτρης Αγραβάνης όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι σκληρός. Στο παιχνίδι του, τη συμπεριφορά του, σε όλα. Οι σκληροί (γενικώς), δεν κλαίγονται μπροστά στις δυσκολίες, αλλά στέκονται με σθένος και αποφασιστικότητα στα πόδια τους και τις αντιμετωπίζουν όπως τους αρμόζει.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, λοιπόν, αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια για πρώτη φορά μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη, τραυματισμός που θα τον αφήσει εκτός δράσης έως το τέλος της χρονιάς. Με μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Faceboook, λοιπόν, ο Αγραβάνης αναφέρθηκε στο (πρώτο του) χειρουργείο που θα κάνει την Τρίτη, ενώ παράλληλα ζήτησε από όλους να ξεχάσουν ό,τι συνέβη και να προχωρήσουν μπροστά. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλει τέλος σε κάθε σενάριο που δημιουργήθηκε αναφορικά με τις ευθύνες για τον τραυματισμό του.

Καταλήγοντας, μάλιστα, και αφού ανέφερε ότι «η ομάδα είναι πάνω από όλους» ευχήθηκε να επιστρέψει πιο δυνατός, αλλά και να σηκώσει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός μέσα στο Βελιγράδι κι ας μην είναι ο ίδιος ακόμη σε θέση να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά το συγκλονιστικό μήνυμα του Δημήτρη Αγραβάνη:

«Μεθαύριο μπαίνω χειρουργείο. Το πρώτο της ζωής μου και ελπίζω το τελευταίο… Διαβάζω ένα σωρό σχόλια αυτές τις μέρες αναφορικά με τον τραυματισμό μου και ήθελα απλά να πω μερικά πράγματα. Ο,τι έγινε έγινε και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Είμαστε μία ομάδα και στην ομάδα θα κάνουν λάθη όλοι. Και ειδικά εγώ δεν τα έχω αποφύγει τα λάθη αυτά τα χρόνια… Οπότε ας τελειώσει το θέμα εδώ. Στα εύκολα είμαστε όλοι καλοί, στα δύσκολα όμως πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και όχι να κάνουμε την κατάσταση χειρότερη.
Δύο πράγματα μόνο σκέφτομαι. Να ξαναγυρίσω δυνατότερος από ποτέ και να σηκώσω την κούπα με την ομάδα στο Βελιγράδι κι ας μην παίξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ