Τέλος ο Λαρεντζάκης από την ΑΕΚ

Τέλος ο Λαρεντζάκης από την ΑΕΚ

Παρελθόν από την «Ένωση» αποτελεί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τις δυο πλευρές να λύνουν το συμβόλαιό τους κοινή συναινέσει.

Οριστικό διαζύγιο επήλθε μεταξύ της ΑΕΚ και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με τις δυο πλευρές να λύνουν το συμβόλαιό τους κοινή συναινέσει.

Παρά το γεγονός πως ο Έλληνας γκαρντ δεσμευόταν να μείνει για ακόμη ένα χρόνο στην «Ένωση», η έντονη επιθυμία του ίδιου να αποχωρήσει έδεσε… χειροπόδαρα τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Μάλιστα μετά από σχετικές διαβουλεύσεις, οι διοικούντες αποφάσισαν να μην μπουν εμπόδιο στις φιλοδοξίες του 25χρονου και προχώρησαν άμεσα στη λύση της συνεργασίας τους.

Εξάλλου, στην «Ένωση» δεν έχουν πρόθεση να διατηρήσουν στο ρόστερ παίκτες που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν το 100% για την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, με τον Λαρεντζάκη πλέον να παίρνει το ελεύθερο προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πάντως, ο Έλληνας διεθνής εξακολουθεί να παραμένει στο ραντάρ τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να έχουν συμβεί κρίσιμες επαφές με κάποια από τις δυο πλευρές.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ