Παρακολουθεί στενά την «υπόθεση Λαρεντζάκη» ο Παναθηναϊκός

Παρακολουθεί στενά την «υπόθεση Λαρεντζάκη» ο Παναθηναϊκός

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δεν μένει αδιάφορος μπροστά στο ενδεχόμενο να εντάξει έναν από τους καλύτερους νέους Έλληνες στο δυναμικό του.

ΑΕΚ και Λαρεντζάκης δεν τα βρήκαν με αποτέλεσμα ο Έλληνας γκαρντ να αποχωρήσει και να ψάχνει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στα 25 του χρόνια ο Μαρουσιώτης γκαρντ έχει αποκομίσει αρκετά μεγάλη εμπειρία από το υψηλό επίπεδο. Στα τρία χρόνια που έμεινε στη Βασίλισσα αγωνίστηκε στο Champions League το οποίο και κατέκτησε, όπως άλλωστε και το Διηπειρωτικό αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος.

Το πακέτο του Λαρεντζάκη είναι ιδιαίτερα ελκυστικό καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες της ηλικίας του με σαφή προσόντα σε εκτέλεση και δημιουργία, την ώρα που δεν είναι αμελής και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο Παναθηναϊκός όπως συνηθίζει, τσεκάρει στενά κάθε αξιόλογη περίπτωση Έλληνα μπασκετμπολίστα καθώς θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη και ο Παναθηναϊκός βολιδοσκοπεί για να μάθει τις διαθέσεις του αλλά και τα «θέλω» του στο οικονομικό σκέλος.

Αν τελικά το deal προχωρήσει, ο «Λάρι» θα ενταχθεί στην περιφέρεια του εξάστερου σχηματίζοντας μια πολύ δυνατή πεντάδα «κοντών» μαζί με τους Καλάθη, Ράις, Παππά και Φριντέντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ