Άγριο κράξιμο των οπαδών της ΑΕΚ για την αποχώρηση Σάκοτα (pics)

Άγριο κράξιμο των οπαδών της ΑΕΚ για την αποχώρηση Σάκοτα (pics)

Η ΑΕΚ έλυσε τη συνεργασία της με τον Ντούσαν Σάκοτα και οι οπαδοί της Ένωσης εξοργίστηκαν με τις εξελίξεις και την αποχώρηση του αρχηγού των κιτρινόμαυρων.

Η ΑΕΚ μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής την αποχώρηση και του αρχηγού της, Ντούσαν Σάκοτα.

Ο Έλληνας διεθνής έμεινε στην ΑΕΚ για μια πενταετία και ήταν από τους πλέον αγαπημένους παίκτες του κόσμου της ομάδας. Παράλληλα, ο Σάκοτα ήταν παρών στις κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, του Basketball Champions League αλλά και του Διηπειρωτικού, αποτελώντας μια από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της σύγχρονης εποχής της ΑΕΚ.

Όπως είναι λογικό, το αιφνιδιαστικό διαζύγιο ανάμεσα σε Ένωση και Σάκοτα ενόχλησε τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση στα social media της ΚΑΕ για την αποχώρηση του μέχρι πρότινος αρχηγού της ομάδας.

Οι περισσότεροι οπαδοί της ΑΕΚ είναι κάθετα αντίθετοι με τη λύση της συνεργασίας με τον Σάκοτα και τα βάζουν τόσο με τον Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά και με τον νέο προπονητή των κιτρινόμαυρων, Ηλία Παπαθεοδώρου. Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί εξ αυτών θεωρούν ότι η ΑΕΚ τα παρατάει, ενώ αναφέρονται μεταξύ άλλων και στους Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Βινς Χάντερ αλλά και Βασίλη Ξανθόπουλο που επίσης αποχαιρέτησαν.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των φιλάθλων της Ένωσης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ