Ο Γιατράς σε ρόλο ταβερνιάρη «σερβίρει» τα… διαρκείας του Προμηθέα (vid)

Ο Γιατράς σε ρόλο ταβερνιάρη «σερβίρει» τα… διαρκείας του Προμηθέα (vid)

Βίντεο έπος ετοίμασε ο Προμηθέας για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, με τον τεχνικό της ομάδας να... κλέβει την παράσταση σε ρόλο ιδιοκτήτη ταβέρνας.

Όρεξη, φαντασία και περίσσιο χιούμορ είχε ο Προμηθέας στο βίντεο που ετοίμασε για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

Αν και στην αρχή όλα έδειχναν να μοιάζουν φυσιολογικό, με τις δυο μασκότ του συλλόγου, «Promi» και «Thea» να κάνουν την εμφάνισή τους, το βίντεο άρχιζε να γίνεται πραγματικά… επικό χάρη στη συμβολή του τεχνικού της ομάδας, Μάκη Γιατρά.

Ο 47χρονος υποδέχθηκε τις δυο μασκότ σε ρόλο… ιδιοκτήτη ταβέρνας και άρχισε να παίρνει παραγγελία:

«Έχουμε μπριζόλες, παϊδάκια, κοντοσούβλι, κοκορέτσι, από ορεκτικά τυροπιτάκια, φλογέρες και σίγουρα κολοκύθια τούμπανα», λέει αρχικά και στη συνέχεια μόλις βλέπει το εισιτήριο διαρκείας του Προμηθέα λέει με στόμφο «Κερασμένα», με το τραγούδι «Στην καρδιά» του Θέμη Αδαμαντίδη να… ντύνει το βίντεο.

Ένας Τίγρης στην ταβέρνα

Με την κάρτα διαρκείας του Προμηθέα, τη βγάζεις πάντα καθαρή!Μάθε μπαλίτσα απο τον Πρόμι! Promi…θεύσου το διαρκείας σου για τη νέα χρονιά & ζήσε από κοντά το μαγικό ταξίδι που ξεκινά🌴🏄‍♀🏀#promitheasbc #ThisIsPatra #seasontickets #bookyourseatnow

Δημοσιεύτηκε από Promitheas Patras BC στις Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ