Στον Προμηθέα ο Αγραβάνης!

Στον Προμηθέα ο Αγραβάνης!

Η ομάδα της Πάτρας είναι έτοιμη για μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή, φέρνοντας τον Έλληνα φόργουορντ ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν μερικές ημέρες από τον Ολυμπιακό.

Και όμως ο Προμηθέας έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο φέτος. Οι Πατρινοί μετά το Eurocup, την συμφωνία με παίκτες όπως ο Μπαμπ και ο Μπόγρης, προχωράει σε μία ακόμα μεταγραφή με άρωμα Ευρωλίγκας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος μετά την ελευθερία του από τον Ολυμπιακό έπειτα από έξι χρόνια, θα παραμείνει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Μάκη Γιατρά.

Οι περσινοί φιναλίστ του πρωταθλήματος δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Έλληνα φόργουορντ, το πρότζεκτ τους τον έπεισε και τον έντυσε στα… πορτοκαλί για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Αγρα θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1+1 και θα είναι μία ακόμα λύση ουσίας για τον Προμηθέα, σε ένα ρόστερ που έχει πιθανότητες διάκρισης και στην χώρα μας αλλά και στο Eurocup.

Σίγουρα μία συμφωνία που προκαλεί έκπληξη, καθώς οι Πατρινοί προσθέτουν στο ρόστερ τους ένα 23χρονο με μπόλικες παραστάσεις Ευρωλίγκας αλλά και πρωταθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ