Πάει για το «μπαμ» με Λάνγκφορντ η ΑΕΚ!

Πάει για το «μπαμ» με Λάνγκφορντ η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αμερικανό γκαρντ και δίνει μάχη για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα - Φουλάρει και για Χαραλαμπόπουλο η Ενωση.

Ετοιμη να πραγματοποιήσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι η ΑΕΚ, με την Ενωση να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κιθ Λάνγκφορντ!

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική να παραμείνει στην Αθήνα, για να αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο 36χρονος άσος προέρχεται μάλιστα από μία πολύ καλή σεζόν, έχοντας μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 10,7 πόντους, με 44,3% στα δίποντα, 39,1% στα τρίποντα και 81,1% στις βολές.

Ο πολύπειρος άσος απέδειξε περίτρανα ότι παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους… killers των ευρωπαϊκών παρκέ και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει ζητήσει από τον Μάκη Αγγελόπουλο να κάνει την υπέρβαση και να φέρει στην ομάδα τον σπουδαίο Αμερικανό, ο οποίος στην καριέρα του έχει αναδειχθεί δύο φόρες πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα.

Αν τα καταφέρει η ΑΕΚ και αποκτήσει τον Κιθ Λάνγκφορντ, θα δυναμώσει πάρα πολύ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον Αμερικανό γκαρντ να ανεβάσει κατακόρυφα επίπεδο το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Θα είναι μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία της Ενωσης, με τον έμπειρο άσο να προσφέρει πολύτιμες λύσεις με την εμπειρία του, αλλά και την εκτελεστική του δεινότητα.

Θέλει Χαραλαμπόπουλο ο Παπαθεοδώρου

Εκτός από τον Λάνγκφορντ ο Ελληνας τεχνικός επιθυμεί επίσης την απόκτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν. Είναι ένας παίκτης, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και πιστεύει στις δυνατότητές του.

Ο 22χρονος φόργουορντ πέρσι αγωνίστηκε στο Λαύριο, αλλά η χρονιά δεν κύλησε όπως θα περίμενε, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών. Πλέον είναι ελεύθερος και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα ήθελε πολύ να τον φέρει στο ΟΑΚΑ και να δουλέψει μαζί του.

Ο Ελληνας προπονητής θεωρεί ότι μπορεί να τον…. αναγεννήσει αγωνιστικά. Η ΑΕΚ κοιτάει ζεστά την περίπτωσή του και εάν τελειώσει θετικά αυτή η υπόθεση, τότε θα τον υπογράψει για πάνω από δύο χρόνια, όπως είναι και το πρότζεκτ πλέον των «κιτρινόμαυρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ