ΑΕΚ: Η… αλήθεια του Σάκοτα

ΑΕΚ: Η… αλήθεια του Σάκοτα

Τα οφειλόμενα προς το πρόσωπο του αρχηγού της Ένωσης, η… πίεση για να πληρωθεί και η έκτακτη λύση της Μούρθια.

Το διαζύγιο του Ντούσαν Σάκοτα με την ΑΕΚ ήταν σίγουρα αιφνίδιο. Πολλά έχουν ακουστεί όμως για την συγκεκριμένη κίνηση της αρχηγού της Ένωσης, ο οποίος ανακοινώθηκε για την Μούρθια. Μέχρι και για το γεγονός ότι προτίμησε την ηρεμία του ενός ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα από την… επίπονη Basket League και το Champions League, αφού την σεζόν που πέρασε ταλαιπωρήθηκε όντως από τραυματισμούς.

Παράλληλα στην Ένωση βγάζουν προς τα έξω πως ο παίκτης με την ομάδα κρατούν φιλικές σχέσεις και το αντίο ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Οι κακές γλώσσες βέβαια λένε πως ο Μάκης Αγγελόπουλος με τον Ντούσαν Σάκοτα δεν διάγουν και την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους. Και ότι η ΑΕΚ, ως οργανισμός, δεν τα έβαψε και… μαύρα που αποχαιρέτησε ο εμβληματικός αρχηγός της.

Όπως γράφει το basketa.gr, ιστορία που απέχει πολύ από όσα έχουν γραφτεί σήμερα: «Εδώ και κάμποσο καιρό οι πληρωμές προς τον Ντούσαν παρουσίαζαν σημαντική καθυστέρηση, με αποτέλεσμα στο τέλος της φετινής σεζόν να έχει μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό ως οφειλή προς αυτόν. Άρχισε να ζητά τα χρήματά του, πρώτα προφορικά και στη συνέχεια και εγγράφως, προειδοποιώντας μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή. Παράλληλα είχε αρχίσει να ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό».

Αυτή η… αλήθεια για την υπόθεση Σάκοτα είναι τελείως διαφορετική και δίνει άλλη διάσταση στο «διαζύγιο» του με την ΑΕΚ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν χρωστούμενα στην Ένωση, η οποία πέρα του Κέντρικ Ρέι που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, δεν έχει κινηθεί για παίκτη εκτός των συνόρων, με τα ban της FIBA να παραμένουν άλυτα. Στην ΑΕΚ τονίζουν ότι θα διευθετηθούν σύντομα, αλλά ποιος ο λόγος τότε για…. Εσωτερικής φύσεως μεταγραφές;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ