Παναθηναϊκός: Η ανάγκη για σέντερ, δεν έφερε τον Αθηναίου

Παναθηναϊκός: Η ανάγκη για σέντερ, δεν έφερε τον Αθηναίου

Οι Πράσινοι προτίμησαν την λύση του Βουγιούκα για το «5» και έτσι μία μεταγραφή που ήταν στα… σκαριά, δεν ολοκληρώθηκε για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Η τελευταία κίνηση του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι ήταν η παραμονή του Ίαν Βουγιούκα, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να θωρακίζει με αυτόν τον τρόπο την ρακέτα του. Ο έμπειρος σέντερ έκλεισε θετικά την περσινή σεζόν και επιβραβεύτηκε για την προσπάθειά του από τους Πράσινους.

Η παραμονή του στο ΟΑΚΑ όμως έφερε έναν παίκτη εκτός αυτού, αφού η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ήταν λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να κάνουν πίσω και να μην τελεσφορεί αυτός ο γάμος.

Ο λόγος; Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν ένα βήμα πριν φορέσει τη φανέλα της μοναδικής μεγάλης ομάδας της χώρας μας που του είχε απομείνει. Μετά τον Άρη, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, είχε ουσιαστικά συμφωνήσει και με το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη, για να πλαισιώσει τον Νικ Καλάθη και τον Ταϊρίς Ράις στον «άσο» των Πρασίνων.

Δυστυχώς πάντως για τον ίδιο η υπογραφή του Ίαν Βουγιούκα του χάλασε την μεταγραφή, με τον Παναθηναϊκό πλέον να στρέφεται σε λύσεις χαμηλότερου μπάτζετ για το συμπλήρωμα της θέσης «1», την ώρα που ο Καλαϊτζάκης θέλει να φύγει δανεικός έτσι ώστε να μπορεί να παίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ