«Ταβάνι ο ουρανός για τον Τσαλμπούρη» (pic)

«Ταβάνι ο ουρανός για τον Τσαλμπούρη» (pic)

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης τον Ιούλιο στην Αμερική και ο προπονητής του, Τζερόντ Τρίτεν, τον αποθέωσε για την δουλειά του.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης βρέθηκε στην Αμερική το προηγούμενο διάστημα και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Σε κάποια από τα προγράμματα που ακολούθησε μάλιστα, ήταν μαζί με τον Νίκο Παππά και τον Νικ Καλάθη.

Ο προπονητής του ψηλού της ΑΕΚ, Τζερόντ Τριτέτ, με ανάρτησή του αποθέωσε τον Τσαλμπούρη για την δουλειά που έκανε τονίζοντας πως ταβάνι του είναι μόνο ο ουρανός.

Η ανάρτηση του Αμερικανού προπονητή:

«Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είναι κάτι παραπάνω από ένας επαγγελματίας. Είναι έξυπνος, είναι σε εγρήγορση, γνωρίζει τι συμβαίνει, είναι ταπεινός, είναι πεινασμένος. Είχαμε την τύχη να δουλεύουμε με πρωτοκλασάτους αθλητές όλα αυτά τα χρόνια. Αυτός ο παίκτης είναι ένας που ανυπομονούμε να δούμε τα επόμενα χρόνια. Με την ικανότητά του να παίξει εντός και εκτός ρακέτας, ο ουρανός είναι το ταβάνι, για κάποιον με τον επαγγελματισμό του».

O Τσαλμπούρης στη συνέχεια απάντησε ευχαριστώντας τον κόουτς για τα λόγια του:

«Το εκτιμώ πολύ. Ήταν μια ευλογία να δουλέψω μαζί σας και ανυπομονώ να επιστρέψω την επόμενη χρονιά και για πολλά χρόνια ακόμα! Αν και δεν νομίζω ότι θα σε συμπαθήσω ποτέ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε κάλεσα στο αποχαιρετιστήριο δείπνο μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ