Η ΕΕΑ προσκάλεσε ομάδες για να «καλύψουν» την 14η θέση στο πρωτάθλημα

Η ΕΕΑ προσκάλεσε ομάδες για να «καλύψουν» την 14η θέση στο πρωτάθλημα

Η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης απευθύνει πρόσκληση μόνο στα αθλητικά σωματεία και τις ΚΑΕ που δικαιούνται να συμμετάσχουν στην διαδικασία που προβλέπεται με βάση τον ισχύοντα κανονισμό.

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσης, η ΕΕΑ προσκάλεσε τις ενδιαφερόμενες ομάδες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να καλύψουν την 14η θέση της Basket League.

Η ΕΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση μιας ομάδας για να βρει κάτοχο η Ομάδα Α του πρωταθλήματος και η 14η θέση. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η ΕΕΑ απευθύνει τη συγκεκριμένη πρόσκληση μόνο  στα αθλητικά σωματεία και τις ΚΑΕ που δικαιούνται να συμμετάσχουν στην διαδικασία που προβλέπεται με βάση τον ισχύοντα κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης.

Τέλος οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πρέπει να καταθέσουν τα σχετικά χαρτιά μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία και τις Κ.Α.Ε. που δικαιούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία που προβλέπεται στον ισχύοντα Κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης για την πλήρωση της κενής θέσης στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019 -2020, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην προβλεπόμενη από τον Κανονισμό διαδικασία επιλογής, με τη κατάθεση στην Ε.Ο.Κ. φακέλου στον οποίο θα περιέχονται όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα στοιχεία, μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 και μέχρι ώρα 14.00¬.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ