Σανικίτζε: «Πάρα πολλές πιθανότητες για μια οριστική συμφωνία με τον Άρη»

Σανικίτζε: «Πάρα πολλές πιθανότητες για μια οριστική συμφωνία με τον Άρη»

Ο Γεωργιανός φόργουορντ επισκέφτηκε τα γραφεία της ΚΑΕ και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γουλιέλμο και τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Μετά το χτεσινό (31/07) του ραντεβού με τον Δημήτρη Γουλιέλμο ο Βίκτορ Σανικίτζε βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης για μια δεύτερη συζήτηση με τον μεγαλομέτοχό της. Εκεί συνάντησε και τον Σούλη Μαρκόπουλο και δέχτηκε ως δώρο μια φανέλα της ομάδας.

Ο πρώην φόργουορντ των κίτρινων έδειξε θετικός για μια οριστική συμφωνία με τον Άρη, ώστε να διευθετηθούν οι οικονομικές οφειλές προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, προέτρεψε και τους υπόλοιπους παλιούς παίκτες της ομάδας που διεκδικούν χρήματα να κάτσουν στο τραπέζι με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, ώστε να βρεθεί μια λύση και να αρθούν τα ban που της έχουν επιβληθεί από τη FIBA.

Για το αν είναι κοντά σε συμφωνία με τον Άρη: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να μπορέσει να άρει τα ban ώστε να κάνει μεταγραφές. Ήρθα για να συζητήσω με τον κ. Γουλιέλμο και να διαπραγματευτώ την οφειλή που υπάρχει. Θέλω να βρούμε μια λύση, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Πρέπει να γίνουν κάποια βήματα.

Είναι μια αρχή η δική μου υπόθεση και ελπίζω να ακολουθήσουν και οι άλλοι παίκτες. Υπάρχει διάθεση και επιθυμία και από τις δύο πλευρές, θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Σε ό,τι αφορά τη δική μου περίπτωση, υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες για μια οριστική συμφωνία, για τους άλλους παίκτες δεν μπορώ να μιλήσω εγώ. Είμαι εδώ και αποδεικνύω στην πράξη ότι είμαι ανοικτός για να βρούμε μια λύση. Είμαστε δύο πλευρές που διαπραγματεύονται και προσπαθούμε να βρούμε μια συμφωνία».

Για τη σχέση του με τους οπαδούς του Άρη: «Εγώ είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό που έζησα στον Άρη, με τον τραυματισμό μου και τη στήριξη που πήρα από τον κόσμο. Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν με τους τραυματισμούς, εγώ μετά σταμάτησα το μπάσκετ».

Για την επικοινωνία του με άλλους παλιούς παίκτες της ομάδας: «Θα πρέπει άμεσα και όσο το δυνατόν γρηγορότερα να βρεθεί μια λύση. Έχω προσωπική επαφή και έχω μιλήσει και με τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και έχω μιλήσει και με τον Ντέβιν Μαρμπλ. Αυτό που χρειάζεται είναι να μπορέσει να βρεθεί μια λύση και να απαλλαγεί ο Άρης. Προσπαθώ να πείσω και τους υπόλοιπους παίκτες για να μπορέσει η ομάδα να λύσει αυτό το πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ