Παίρνει Ζάρα ο Ηρακλής

Παίρνει Ζάρα ο Ηρακλής

Ο Γηραιός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στον ΠΑΟΚ, ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Αρη.

Εφυγε από τον ΠΑΟΚ, τον ήθελε ο Αρης, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ηρακλή.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε με τη φανέλα του Δικεφάλου και μέχρι πρότινος βρισκόταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Αρη.

Ο Ηρακλής, ωστόσο, μπήκε «σφήνα» στη διεκδίκησή του έμπειρου άσου και φαίνεται να κερδίζει τη μάχη της απόκτησής του. Ο Γηραιός έχει καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον 31χρονο γκαρντ και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο Ζάρας είναι έτοιμος να πει το πολυπόθητο «ναι» και να υπογράψει στους νεοφώτιστους, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προσθέτει στο ρόστερ της έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό παίκτη, με πολλές συμμετοχές στα σαλόνια της Basket League.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Θοδωρή Ζάρα στον Ηρακλή και μετά την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ