Συνεργασία του Παναθηναϊκού με κολέγιο

Συνεργασία του Παναθηναϊκού με κολέγιο

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα φιλοξενεί σπουδαστές σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Sports Management».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την συνεργασία της με το IST College, η οποία αφορά το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Sports Management» στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της ομάδας στο ΟΑΚΑ τα γραφεία της, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες τους και να παρακολουθούν στην πράξη τη διαχείριση και την καθημερινότητα ενός αθλητικού οργανισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρασίνων έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το IST College. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συνεργασία καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το IST College δημιούργησαν το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Sports Management” στην Ελλάδα, το οποίο γίνεται υπό την αιγίδα μιας αθλητικής ομάδας και μάλιστα της κορυφαίας της χώρας.

Έμπειρα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς και άλλες μεγάλες προσωπικότητες του χώρου θα διδάσκουν στο IST College, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους φοιτητές σχετικά με το sports management και να δημιουργήσουν MBAers!

Παράλληλα, οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Sports Management” θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και να κάνουν πρακτική άσκηση στην ομάδα ή σε συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες.

Στόχος του προγράμματος είναι οι φοιτητές να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια προκειμένου να αποτελέσουν το «αύριο» του “Sports Management”.

Συγκεκριμένα, θα μάθουν από εξειδικευμένα στελέχη με διοικητικές γνώσεις τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας, τη διοίκησή της, την οργάνωση αθλητικών γεγονότων, τη διαχείριση του budget, του ανθρώπινου δυναμικού, των social media, του marketing, των χορηγιών και του τρόπου της γενικότερης ανάπτυξης μιας ομάδας».

Περιοχή συνημμένων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ