Συμφώνησε με τον Μάρκους Σλότερ η ΑΕΚ!

Συμφώνησε με τον Μάρκους Σλότερ η ΑΕΚ!

Νέα βόμβα ετοιμάζει η ΑΕΚ που συμφώνησε με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρκους Σλότερ.

Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Κιθ Λάνγκφορντ ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ακόμα μία βόμβα με την απόκτηση του πρώην σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρκους Σλότερ, να έχει έρθει σε συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους.

O Αμερικανός παίκτης έχει κατακτήσει την Euroleague το 2015 απέναντι στον Ολυμπιακό με τους «μερένγκες» όντας ένα από τα πολύτιμα στελέχη της ομάδας του Πάμπλο Λάσο και αποτελούσε ένα από τα στηρίγματα στην γραμμή των ψηλών για τον Ισπανό τεχνικό.

Μετά το πέρασμα του από την «βασίλισσα» μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Νταρουσάφακα το 2015 όπου έπαιξε για δύο σεζόν, με την Βίρτους Μπολόνια να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του για έναν χρόνο. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπαχτσεσεχίρ μετρώντας 7,1 πόντους (70,5% στα δίποντα, 57,6% στις βολές), 7,8 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ, 1,4 κλεψίματα, 0,4 τάπες και 1,7 λάθη σε 26,5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Την τελευταία του χρονιά (2016-17) στην Euroleague αγωνίστηκε σε 17 ματς και αριθμούσε 3,2 πόντους και 2,6 ριμπάουντ, σουτάροντας με 57,7% στα σουτ, μένοντας περίπου για 15 λεπτά μέσα στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ