Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για το γηπεδικό

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για το γηπεδικό

Η ΑΕΚ όλο και «μεγαλώνει» αγωνιστικά και ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει θέσει σαφή ημερομηνία κατά την οποία η Βασίλισσα θα αγωνιστεί επιτέλους στο «σπίτι» της στα Λιόσια.

Το πρώτο βήμα για την ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλή φάση υλοποίησης, με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον κόουτς Παπαθεοδώρου να εργάζονται πυρετωδώς ώστε να φτιάξουν μια ΑΕΚ άκρως ανταγωνιστική για την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα όμως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ τρέχει και το φιλόδοξο έργο του κλειστού των Λιοσίων που όπως είναι γνωστό θα αποτελέσει το νέο σπίτι της μπασκετικής ΑΕΚ. Υπάρχει μάλιστα σαφές χρονοδιάγραμμα από πλευράς των ιθυνόντων της Ένωσης που προβλέπει να γίνουν τα εγκαίνια στις 5/1/2020 και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Basket League.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει βρει θετικά προσκείμενους και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που δείχνουν θέληση και πρόθεση να συνδράμουν όπου απαιτείται ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα και χωρίς καθυστερήσεις το μεγαλόπνοο πρότζεκτ.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως θα δώσει άλλη πνοή και θα αναβαθμίσει την γύρω περιοχή, γεγονός εξίσου σημαντικό με το να αποκτά μια ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ το δικό της γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ