«Ψάχνει χορηγούς μέσω… αγγελίας»!

«Ψάχνει χορηγούς μέσω… αγγελίας»!

Δύσκολα τα πράγματα για την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που με ανακοίνωσή της αναζητά τον μεγάλο χορηγό, ο οποίος θα την κρατήσει… ζωντανή για τη νέα σεζόν.

Πιστεύαμε ότι τα είχαμε δει όλα από τον ΕΣΑΚΕ. Σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που ψάχνει τα έσοδα με το… κιάλι, στο οποίο καλά καλά δεν ξέρουν ποιες ομάδες θα καταφέρουν να κλείσουν το ρόστερ τους, ενώ έχουμε ήδη 5 Αυγούστου και δεν έχουν καν ανακοινώσει μεταγραφές!

Και όμως ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για την λίγκα, αφού μετά την είδηση πως η ΕΡΤ αναμένεται να κόψει έως και 50% τα λεφτά των τηλεοπτικών συμβολαίων, φαίνεται πως η διοργανώτρια αρχή είναι σε απόγνωση.

Κάτι που αποδεικνύει και το.. κάλεσμα του ΕΣΑΚΕ προς τους ενδιαφερόμενους χορηγούς για το πρωτάθλημα! Με κάτι σαν «αγγελία», ο ΕΣΑΚΕ ζητάει από τους μελλοντικούς επενδυτές να προχωρήσουν σε προτάσεις μέχρι και τις 30 Αυγούστου! Σε ένα πρωτάθλημα που δεν συμμετέχει ο Ολυμπιακός…

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος/υποβολής προσφορών για τις Ανταποδοτικές Χορηγίες του Πρωταθλήματος της Basket League ( Μεγάλος Χορηγός και Επίσημος Χορηγός) για την περίοδο 2019-20 (και υπό προϋποθέσεις και της αγωνιστικής περιόδου 2020-21). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μεριμνήσουν τις ακριβείς προδιαγραφές και να υποβάλλουν εγγράφως, σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος, τις προτάσεις τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ