Ανακοίνωσε Σλότερ η ΑΕΚ (pic)

Ανακοίνωσε Σλότερ η ΑΕΚ (pic)

Παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Μάρκους Σλότερ που υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την Ένωση.

Επίσημη μορφή πήρε πλέον η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μάρκους Σλότερ καθώς η Ένωση ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την συμφωνία της με τον Αμερικανό σέντερ.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης (μεταξύ άλλων) υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με τους «κιτρινόμαυρους» που μετά τον Κιθ Λάνγκφορντ πραγματοποιούν ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι σήμερα (09/08) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα» ο Μάρκους Σλότερ. Το συμβόλαιο έχει διάρκεια έως το τέλος της περιόδου 2019-2020.

Βιογραφικό

O Μάρκους Άντονι Σλότερ γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1985 στο Σαν Λεάντρο της Καλιφόρνια και έχει ύψος 2μ.03.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ Λύκειο J. W. North της Καλιφόρνια, και αποφοίτησε από το Κολέγιο San Diego State.

Το Καλοκαίρι του 2006 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Καρσίγιακα. Την πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας είχε 13.3 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 τάπα and 2.3 κλεψίματα μέσο όρο.

Ακολούθησαν οι Μαϊάμι Χιτ, η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η Γκραβελίν Δουνκέρκης, η Μπρέμενχαβεν, η Νανσί.

Στις 27 Ιουλίου 2010 μετακόμισε στην Ισπανία και την Βαγιαδολίδ, και στο τέλος της σεζόν αναδείχθηκε ως ο πιο θεαματικός παίκτης της ACB. Την αμέσως επόμενη χρονιά υπέγραψε στη Μπάμπεργκ. Με τους Βαυαρούς πανηγύρισε το νταμπλ Γερμανίας, έχοντας 8.4 πόντους μέσο όρο με 5 ριμπάουντ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Ρεάλ Μαδρίτης για τρία χρόνια. Με τους «Μερένχες» κατέκτησε την Ευρωλίγκα (2015), δύο Πρωταθλήματα Ισπανίας (2013, 2015), δύο Κύπελλα Ισπανίας (2014, 2015) και τρία Σούπερ Καπ (2012, 2013, 2014).

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2015 υπέγραψε με την Νταρουσάφακα, όπου σε 32 αγώνες είχε 5.3 πόντους μέσο όρο με 3.3 ριμπάουντ.  Τον Αύγουστο του 2017 μετακόμισε στην Ιταλία και την Βίρτους Μπολόνια. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπαχτσεσεχίρ. Σε 28 αγώνες ο Σλότερ είχε 8.1 πόντους 7.9 ριμπάουντ».

Πρόλαβε την ΑΕΚ ο Ραζνάτοβιτς

Λίγο νωρίτερα, τη μεταγραφή είχε ανακοινώσει ο μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς με μια ανάρτηση στο twitter αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Μάρκους Σλότερ, πρώην παίκτης της Ρεάλ και της Νταρουσάφακα, είναι ο νέος παίκτης της ΑΕΚ!»

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ