Σανίδα σωτηρίας από Ιβάν Σαββίδη σε ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σανίδα σωτηρίας από Ιβάν Σαββίδη σε ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έβαλε πλάτη στο μπασκετικό τμήμα, εκταμιεύοντας ένα σημαντικό ποσό, ώστε να καλυφθούν άμεσες οφειλές της ΚΑΕ και να κατατεθεί εμπρόθεσμα ο φακελος αδειοδότησης στην ΕΕΑ.

Η κατάσταση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Τα οικονομικά του μπασκετικού τμήματος πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και οι παίκτες βλέπουν τα χρωστούμενα να συσσωρεύονται.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι Αμερικανοί ο ένας μετά τον άλλο αποχώρησαν από την ομάδα, με τους Έλληνες να μένουν μέχρι το τέλος για να βγει με… αξιοπρέπεια η σεζόν.

Είναι μάλιστα τόσο σοβαρό το πρόβλημα που εκφράζονταν φόβοι και για το αν θα κατάφερνε να φανεί συνεπής η ΚΑΕ στις άμεσες οφειλές της ώστε να καταφέρει να πάρει και φέτος το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basket League χωρίς… παρατραγουδα.

Τη λύση τελικά έδωσε για ακόμα μια φορά σαν… από μηχανής Θεός ο Ιβάν Σαββίδης. Όπως έκανε και στο παρελθόν άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκταμίευσε ένα σεβαστό ποσό για να αποπληρωθούν τα οφειλόμενα σε ΙΚΑ και Εφορία, την ώρα που εκφράζεται αισιοδοξία και για τους Έλληνες παίκτες που έμειναν μέχρι τέλους (Μαργαρίτης, Σχίχας, Χρυσικόπουλος), πως θα δουν το… χρώμα του χρήματος, όχι μόνο για τα οφειλόμενα, αλλά αναμένεται να υπάρξουν εγγυήσεις και για τα συμβόλαια της επόμενης χρονιάς.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ βρίσκονταν για αρκετό καιρό σε επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη προσπαθώντας να πετύχουν την εξέλιξη αυτή και πλέον όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει απρόσκοπτα το πιστοποιητικό για τη συμμετοχή του στην Basket League για τη σεζόν 2019-2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ