Έντονες αντιδράσεις στον ενδεχόμενο… ξεριζωμό του Πανιώνιου

Έντονες αντιδράσεις στον ενδεχόμενο… ξεριζωμό του Πανιώνιου

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματία από τη Δράμα και το ενδεχόμενο μετακίνησης της ομάδας εκεί έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Πανιώνιος και Νέα Σμύρνη είναι δύο ονόματα και δύο έννοιες απόλυτα συνυφασμένες, αφού το ένα αποτελεί φυσική συνέχεια του άλλου εδώ και δεκαετίες. Αυτό ωστόσο ίσως πάψει να ισχύει τουλάχιστον για το μπασκετικό κομμάτι, μιας και η επόμενη σεζόν μπορεί να βρει τον Πανιώνιο να αγωνίζεται με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα και την πόλη της Δράμας.

Η εν λόγω φημολογία έχει προκύψει από την πρωτοβουλία του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, κατόχου του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ να ψάξει να βρει συνοδοιπόρο ώστε να επωμιστούν μαζί τα οικονομικά βάρη που έχει μια ομάδα που αγωνίζεται στην Basket League.

Ένας επιχειρηματίας από τη Δράμα έχει απαντήσει θετικά και οι συζητήσεις περιλαμβάνουν την μετακίνηση του Πανιώνιου στη Δράμα, μετά από συγχώνευσή του με κάποια τοπική ομάδα.

Αυτό όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τον κόσμο της ιστορικής αυτής ομάδας που έχει δημιουργηθεί από πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και βλέπει το ενδεχόμενο νέας αθλητικής αυτή τη φορά μετανάστευσης να είναι πολύ πιθανό.

Έναν κόσμο που βλέπει τον Πανιώνιο να μην θυμίζει σε τίποτα την κραταιά ομάδα του παρελθόντος αφού ως ώρας δεν έχουν κλείσει ούτε παίκτες ούτε προπονητής με το όνομα του Γιώργου Λίβανου να έχει ακουστεί πολύ στην πιάτσα τον τελευταίο καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ