«Προχωράει» για Αθηναίου ο Παναθηναϊκός

«Προχωράει» για Αθηναίου ο Παναθηναϊκός

Στον Αργύρη Πεδουλάκη φέρεται να αρέσει η επιλογή του Έλληνα γκαρντ και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να τον ντύσει στα πράσινα.

Το… πράσινο παζλ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ολοκληρώνεται με σταθερούς ρυθμούς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης είχε σταθεί στην ανάγκη δύο ακόμα Ελλήνων παικτών.

Ακολούθησε η ανανέωση του συμβολαίου του Ίαν Βουγιούκα και τώρα το Τριφύλλι ετοιμάζεται να ντύσει στα πράσινα και τον Γιάννη Αθηναίου.

Ο διεθνής γκαρντ με εμπειρία από ΑΕΚ (2014-2015) και Ολυμπιακό (2015-2017) μεταξύ άλλων φέρεται πως είναι η επιλογή που ξεχώρισαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Το όνομά του δεν ακούγεται πρώτη φορά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αλλά πλέον όλα δείχνουν πως θα μετακομίσει στο ΟΑΚΑ.

Ο πολύπειρος κόμπο γκαρντ έχει αγωνιστεί στην Euroleague (με Αρμάνι Μιλάνο 2014 και Ολυμπιακό 2015-2017), ενώ έχει υπηρετήσει και τη φανέλα με το εθνόσημο.

Από τα δυνατά σημεία στο παιχνίδι του είναι το τρίποντο και στον Παναθηναϊκό θέλουν να ενδυναμώσουν τη λίστα των παικτών που σουτάρουν με συνέπεια πίσω από τα 6,75, με τον 31χρονο άσο να προορίζεται για 5ος γκαρντ.

Την περσινή σεζόν ο Αθηναίου ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια πήγε στη γαλλική Προβάνς.

Με τον Δικέφαλο του Βορρά σε 14 ματς στην Basket League είχε 4,6 πόντους (37,5% τρίποντο) και 2,1 ασίστ ανά αγώνα, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα μέτρησε 6,5 πόντους και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο, ύστερα από 17 συμμετοχές.

Αυτήν την στιγμή ο Έλληνας παίκτης βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, και το μέλλον του δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, αν και πλέον αποτελεί επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη και οι Πράσινοι θα ξεκινήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ