Στον Κολοσσό Ρόδου ο Τουτζιαράκης

Στον Κολοσσό Ρόδου ο Τουτζιαράκης

Την απόκτηση του 32χρονου σέντερ, Σταύρου Τουτζιαράκη ανακοίνωσε ο Κολοσσός Ρόδου.

Την απόκτηση του Σταύρου Τουτζιαράκη ανακοίνωσε ο Κολοσσός. Ο παίκτης αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Κύμη έχοντας 6,8 πόντους και 3,3 ριμπάουντ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σταύρο Τουτζιαράκη.

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης είναι γεννημένος στη Φλώρινα στις 5 Νοεμβρίου του 1987 και με ύψος 2,10μ. αγωνίζεται ως σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του σε Αριστοτέλη Φλώρινας και Μαντουλίδη, ενώ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μακεδονικό, το 2006. Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Μαρούσι, για να αγωνιστεί ακόμη σε ΑΕΚ, Ίκαρο Καλλιθέας, ΟΦΗ, Solna Vikings (Σουηδία), M.A.F.C. Βουδαπέστης (Ουγγαρία), Κύμη, Al Sadd Doha (Κατάρ) και Προμηθέα Πάτρας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2018/19), ο Σταύρος Τουτζιαράκης επέστρεψε στην Κύμη, με την οποία μέτρησε 22 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 6,8 πόντους και 3,3 ριμπάουντ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Κολοσσού, ο Τουτζιαράκης ανέφερε:«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Κολοσσό Ρόδου H Hotels και ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία που μου έδωσε, ενώ παράλληλα είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς, Άρη Λυκογιάννη.

Εύχομαι και ελπίζω να κάνουμε μία καλή χρονιά στο καινούριο γήπεδο και περιμένω τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ