Προσέφυγε κατά του ΠΑΟΚ ο Χρυσικόπουλος

Προσέφυγε κατά του ΠΑΟΚ ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος κατέθεσε προσφυγή κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του, διεκδικώντας παράλληλα και τα δεδουλευμένα του.

Προβλημάτων συνέχει για τον ΠΑΟΚ στο μπασκετ. Αυτή τη φορά ο Λίνος Χρυσικόπουλος αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μη βλέποντας… φως, καθώς εδώ και καιρό δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την Live Sport ο 26χρονος αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία αλλά και τα δεδουλευμένα του, για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα και εν προκειμένω την ΑΕΚ του κόουτς Παπαθεοδώρου.

Σίγουρα όχι μια εξέλιξη την οποία επιθυμούσε ο παίκτης που προσπάθησε να τα βρει εξωδικαστικά με τον Δικέφαλο του Βορρά, αφού στην πρώτη προσέγγισή του με την ομάδα προσφέρθηκε να χαρίσει το μεγαλύτερο μέρος από τα χρωστούμενα για να μείνει ελεύθερος και στη δεύτερη να παραιτηθεί εντελώς από τη διεκδίκηση των χρημάτων που του χρωστούσε η ΚΑΕ.

Απάντηση δεν πήρε σε καμία από τις δύο προτάσεις και κάπως έτσι ο Χρυσικόπουλος κινήθηκε νομικά. Βέβαια η απόφαση μπορεί να αργήσει ακόμα και δύο μήνες, ωστόσο ο διεθνής φόργουορντ θα έχει το δικαίωμα αν προπονείται με την ΑΕΚ, εφόσον τελικά συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ