Στον Ερμή Αγιάς κατέληξε η τελευταία θέση της Basket League

Τη συμμετοχή του στη Basket League μέσω της wild card εξασφάλισε ο Ερμής Αγιάς και ξεκινάει τη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.


Στον Ερμή Αγιάς κατέληξε η τελευταία θέση της Basket League | to10.gr

Έκλεισε και η τελευταία εκκρεμότητα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League, καθώς ο Ερμής Αγιάς είναι η τελευταία ομάδα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Μία θέση περίμενε τον κάτοχό της ενόψει της νέας σεζόν μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και τη συγχώνευση της Κύμης με το Λαύριο και του Χολαργού με τον Κολοσσό. Η Καστοριά και η Καρδίτσα στις οποίες προτάθηκε η θέση αρνήθηκαν τη θέση και έτσι η θέση θα δινόταν με wild card.

Ερμής Αγιάς και Κόροιβος Αμαλιάδας κατέθεσαν φακέλους και η επιτροπή που αποτελούνταν από τρία μέλη της ΕΟΚ και δύο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ότι η wild card θα δοθεί στον Ερμή Αγιάς.

Η ομάδα της Λάρισας βρήκε ήδη χορηγό και έχει γίνει ΚΑΕ, ενώ ο Βασίλης Φραγκιάς αναμένεται να είναι ο τεχνικός της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Παναγιώτης Τσαγκρώνης: «Σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα, σήμερα, συνεδρίασε η επιτροπή και με ψήφους με 5-0 αποφάσισε στην Α1 Ανδρών να αγωνιστεί ο Ερμής Αγιάς ή μάλλον Λάρισας, αφού θα έχει έδρα την πόλη. Είναι μια ομάδα που καλύπτει μια τεράστια περιοχή. Είναι στο χέρι των ανθρώπων της να κατορθώσουν να συστρατευτούν και να παρουσιάσουν και αυτοί γήπεδα γεμάτα, χωρίς τα γνωστά γεγονότα που συμβαίνουν και είναι μακριά από το δικό μας άθλημα. Καλή επιτυχία σε όλους και επίτευξη κάθε στόχου σας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο