Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό Ουάιλι και Φριντέτ

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό Ουάιλι και Φριντέτ

Ημέρα αφίξεων για τον Παναθηναϊκό η σημερινή με τους Τζέικομπ Ουάιλι και Τζίμερ Φριντέτ να φτάνουν στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας με διαφορά λίγων λεπτών ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους με τους «πράσινους».

Στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι Τζέικομπ Ουάιλι και Τζίμερ Φριντέτ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Οι δύο Αμερικανοί έφτασαν με διαφορά περίπου μισής ώρας αύριο θα δώσουν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν περνώντας και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ουάιλι στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του αλλά και ανυπόμονος για να κερδίσει τίτλους με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουάιλι:

«Το πρώτο μου παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, όπως έχει πει, ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είχα εντυπωσιαστεί από το πόσο μακριά είχαν ταξιδέψει οι φίλαθλοι, από το πως παρουσίασε την ομάδα ο κόουτς Πιτίνο. Γενικά η πρώτη μου εμπειρία από την Ευρωλίγκα είναι κάτι που θα θυμάμαι και σίγουρα από τότε είχα μεγάλο σεβασμό για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

Γνωρίζω πως ο κόουτς Πιτίνο ήθελε να έρθω στην ομάδα, αλλά ανεξάρτητα από το αν θα ήταν εκείνος στην ομάδα ή όχι εγώ ήθελα να ζήσω την εμπειρία του πως είναι να παίζεις για τον Παναθηναϊκό. Όταν μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε καλεί, τότε πρέπει να απαντήσεις και να είσαι έτοιμος.

Είμαι ενθουσιασμένος, έρχομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ και όπως μου ζητήσουν, θέλω να είμαι μέρος της ομάδας, να κερδίσουμε παιχνίδια και να διεκδικήσουμε πρωταθλήματα. Νιώθω έτοιμος, πήραν μια γεύση από το πως είναι να παίζεις στην Ευρωλίγκα, έπαιξα και στην ισπανική ACB. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά το να παίζεις για τον Παναθηναϊκό είναι τελείως διαφορετικό.

Είναι τρομερό! Ποτέ δεν είχα παίξει για μια ομάδα με τόσους τίτλους και τεράστια ιστορία και παράδοση όπως ο Παναθηναϊκός. Οι οπαδοί έχουν υπερηφάνεια για την ομάδα, είναι κάτι ξεχωριστό. Μια νέα εμπειρία για εμένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τη ζήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ