Μανωλόπουλος: «Ν’ αποφύγουμε από νωρίς τις περιπέτειες και στη συνέχεια να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στην Αθήνα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ηφαιστος Λήμνου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να θέτει τους στόχους της νέας σεζόν!


Μανωλόπουλος: «Ν’ αποφύγουμε από νωρίς τις περιπέτειες και στη συνέχεια να είμαστε ανταγωνιστικοί» | to10.gr

Ο Ηφαίστος Λήμνου ξεκίνησε την προετοιμασία για τη σεζόν 2019-2020 στην Αθήνα.  Με αφορμή την έναρξη των προπονήσεων ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε πως «ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια, έχοντας μία καλή βάση από την περασμένη σεζόν. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και οφείλουμε να «χτίσουμε» πάνω σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει»

Για να συνεχίσει: «Είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουμε μία καλή βάση της περσινής ομάδας, γιατί λειτουργούμε με πλάνο να «χτίζουμε» σταδιακά και όχι να προβαίνουμε σε ριζικές αλλαγές, που αλλοιώνουν σημαντικά τον χαρακτήρα της ομάδας. Οπότε η παραμονή έξι παικτών (Σπύρος Μούρτος, Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Διαμαντάκος, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Τζέρι Σμιθ, Σον Έβανς) μάς επιτρέπει να συνεχίσουμε σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά που ξεκινήσαμε πέρσι. Κι ακολούθως τα νέα μέλη της ομάδας να μπουν πιο εύκολα στη φιλοσοφία μας»

Τέλος σημείωσε ότι: «Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε υγεία, ώστε να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σε αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας βάζουμε κάποια πράγματα και συνεχώς θα γινόμαστε καλύτεροι.

Θέλουμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία μας και να δημιουργήσουμε οικογενειακό κλίμα, το οποίο θα μας βοηθήσει στην πορεία της σεζόν. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της Λήμνου που μας στηρίζει εμπράκτως. Θέλουμε ν’ αποφύγουμε από νωρίς τις περιπέτειες και στη συνέχεια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πάνω απ’ όλα όμως, πρέπει να είμαστε υγιείς και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο