Σαλούστρος: «Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες για το Περιστέρι»

Σαλούστρος: «Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες για το Περιστέρι»

Μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει για το Περιστέρι και ο Χρήστος Σαλούστρος σε δηλώσεις μίλησε για τους στόχους της νέας του ομάδας.

Ο Χρήστος Σαλούστρος εδώ και λίγες ημέρες έχει ολοκληρώσει την παρουσία του στο ρόστερ της Εθνικής Ελλάδας και πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στη νέα σεζόν που έρχεται με την καινούργια του ομάδα το Περιστέρι.

Ο πρώην φόργουορντ του Απόλλων Πάτρας παραχώρησε μια μικρή συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ηλία Ζούρου μιλώντας για τις εντυπώσεις του από τον σύλλογο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο που σχεδόν σε κάθε παιχνίδι την περσινή περίοδο γέμιζε το γήπεδο και έδινε ώθηση στους παίκτες της ομάδας να συνεχίσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σαλούστρος:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, γιατί είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα, έχουμε μια μεγάλη σεζόν, καθώς συμμετέχουμε σε δυο διοργανώσεις και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες.

Η ομάδα μπαίνει σε μια άλλη λογική, καθώς είναι η πρώτη σεζόν μετά από αρκετά χρόνια που επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προσωπικά, σήμερα θα κάνω την πρώτη προπόνηση με την ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσω την σκληρή δουλειά. Οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει ως τώρα από τον σύλλογο είναι οι καλύτερες δυνατές».

Στη συνέχεια, τόνισε για την ατμόσφαιρα και τον κόσμο: «Έπαιξα και πέρσι ως αντίπαλος και το έχω καταλάβει. Στηρίζει το Περιστέρι και τον θέλουμε να είναι δίπλα μας. Είναι ο έκτος παίκτης μας! Τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται.

Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να ανταποδώσουμε στον κόσμο την στήριξη του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ