Στην Πορταριά θα χτιστεί η… νέα ΑΕΚ

Στην Πορταριά θα χτιστεί η… νέα ΑΕΚ

Η μπασκετική ΑΕΚ θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Πορταριά του Πηλίου όπου ο κόουτς Παπαθεοδώρου να βάλει τα θεμέλια της δικής του version της Βασίλισσας.

Τα πραγματικά βάσανα για τους παίκτες της μπασκετικής ΑΕΚ, τώρα αρχίζουν. Μετά από μια… αναγνωριστική εβδομάδα προπονήσεων και αφού όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα συγκεντρώθηκαν, οι κιτρινόμαυροι φεύγουν από την Αθήνα για να ξεκινήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Το πρωί της Δευτέρας (26/8) η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί για το Πήλιο και συγκεκριμένα την Πορταριά όπου θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας. Εκεί ο κόουτς Παπαθεοδώρου θα δουλέψει με τους παίκτες του μέχρι τις 31/8, θέλοντας να βάλει τις βάσεις της ολοκαίνουργιας version της ΑΕΚ, λίγο πριν αρχίσουν τα φιλικά και το τελικό μοντάρισμα.

Στο πρώτο και βασικό κομμάτι της προετοιμασίας θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες που ανήκουν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, πλην του Γιόνας Ματσιούλις που βρίσκεται στα γήπεδα της Κίνας όπου θα συμμετάσχει με την ομάδα της πατρίδας του, τη Λιθουανία, στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ