Αποκλειστικό: Παίρνει Μποχωρίδη ο Παναθηναϊκός

Αποκλειστικό: Παίρνει Μποχωρίδη ο Παναθηναϊκός

Οι Πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου.

Μια… ανάσα από την επιστροφή του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου γκαρντ. Οι Πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον διεθνή άσο, ο οποίος προορίζεται να καλύψει το κενό που άφησε ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου.

Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής με τη Σερβία στο πλαίσιο του τουρνουά «Ακρόπολις» και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Ο Αθηναίου θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες, γεγονός που αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να κινηθεί για την απόκτηση γκαρντ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βγήκαν στην αγορά και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «10», κατέληξαν στην περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 25χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αρη, έχοντας μέσο όρο 11.4 πόντους με 46.8% στα δίποντα, 30.2% στα τρίποντα και 63.7% στις βολές, ενώ παράλληλα είχε 3.9 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ σε 25:16 λεπτά συμμετοχής, παίζοντας συνολικά σε 23 παιχνίδια.

Πρόκειται για έναν παίκτη, που γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, καθώς είχε παίξει με τη φανέλα του Τριφυλλιού από το 2014 έως το 2017. Ο Αργύρης Πεδουλάκης πιστεύει στις ικανότητές του και θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Ο Παναθηναϊκός θα καλύψει το κενό του τραυματία Αθηναίου με μια δοκιμασμένη λύση, με τον Μποχωρίδη να επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στο πράσινο στρατόπεδο μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ