Πανιώνιος: Στην Αθήνα οι Λιούις και ΜακΓκίλ

Πανιώνιος: Στην Αθήνα οι Λιούις και ΜακΓκίλ

Οι δύο Αμερικανοί ήρθαν στην Αθήνα για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει της νέας σεζόν – Την Τετάρτη έρχεται και ο Άντονι Λι.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου έφτασαν το βράδυ της Τρίτης (27/8) οι Φράνσις Λιούις και Ρίκι ΜακΓκίλ. Οι δύο Αμερικανοί άνοιξαν τον χορό των αφίξεων, ενώ την Τετάρτη αναμένεται στη χώρα μας και ο Άντονι Λι.

Τους Λιούις και ΜακΓκίλ υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο General Manager των Κυανέρυθρων, Χρήστος Χριστοδούλου, ενώ την Τετάρτη (28/8) θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Λιούις δήλωσε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα: «Nιώθω πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με τον Πανιώνιο και είμαι ενθουσιασμένος! Από την αρχή όταν προέκυψε το ενδιαφέρον του Πανιωνίου ενθουσιάστηκα με την προοπτική να έρθω στην Ελλάδα. Ξέρω ότι οι Έλληνες παίρνουν πολύ σοβαρά το μπάσκετ και θέλω να γίνω μέρος αυτής της κουλτούρας και να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Έχουμε πολλά να αποδείξουμε, γιατί υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αλλά νομίζω ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό».

Από την πλευρά του, ο ΜακΓκίλ τόνισε: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα με τη φανέλα του Πανιωνίου. Θα δώσω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει νίκες και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να δώσω ενέργεια στην ομάδα και υπό τις οδηγίες του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ