Έρχονται Λι και Τζόουνς για τον Πανιώνιο (pic)

Έρχονται Λι και Τζόουνς για τον Πανιώνιο (pic)

Τις αφίξεις των Άντονι Λι και Λάκι Τζόουνς ανακοίνωσαν στον Πανιώνιο, με τους «κυανέρυθρους» να περιμένουν τους δύο παίκτες για να ενσωματωθούν στην ομάδα.

Στον Πανιώνιο προετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Λίβανο, να περιμένει τις τελευταίες μεταγραφές του συλλόγου για να δουλέψει με όλο το ρόστερ.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ μετά τις αφίξεις των Φράνσις Λιούις και Ρίκι ΜακΓκιλ, στη Ελλάδα αναμένονται και οι Άντονι Λι με τον Λάκι Τζόουνς για να προστεθούν στην υπόλοιπη ομάδα.

Δείτε την ενημέρωση από τον Πανιώνιο:

«Μετά τις αφίξεις των Francois Lewis (22χρ., 2,06μ.) και Rickey McGill (22χρ., 1,85μ.), αναμένονται στην Αθήνα και οι άλλοι δύο νεοαποκτηθέντες ξένοι της ΚΑΕ Πανιώνιος.

Ο Αμερικανός center Anthony Lee (28χρ., 2,06μ.) θα έρθει στην Ελλάδα την Πέμπτη (29/8), καθώς άλλαξε η προγραμματισμένη ημέρα της άφιξής του (αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 28/8).

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα και ο Αμερικανός φόργουορντ, Lucky Jones (26χρ., 1,98μ.) ώστε μαζί με τους υπόλοιπους ξένους να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας μας υπό τις οδηγίες του προπονητή, Γιάννη Λίβανου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ