Τέλος από τον Πανιώνιο ο Ντεμέτρικ Όστιν (pic)

Τέλος από τον Πανιώνιο ο Ντεμέτρικ Όστιν (pic)

Παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελεί ο Ντεμέτρικ Όστιν με τους «κυανέρυθρους» να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό.

Τέλος από τον Πανιώνιο αποτελεί πλέον, και επίσημα ο Ντεμέτρικ Όστιν, με τους «κυανέρυθρους» να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ να μην συνεχίζει την καριέρα του στον «ιστορικό».

Όπως αναφέρει η σχετική από την ΚΑΕ ο 26χρονος παίκτης δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στη χώρα μας καθώς αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Ο προπονητής του Πανιωνίου δεν μπορούσε να περιμένει κι άλλο τον Όστιν (που είχε πάρει ήδη μία εβδομάδα άδεια από την έναρξη της προετοιμασίας) και έτσι οι «κυανέρυθροι» θα στραφούν στην περίπτωση άλλου ξένου για να καλύψουν το κενό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Πανιώνιο:

H KAE Πανιώνιος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Demetric Austin.

Ο Αμερικανός Power Forward, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες, δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.

Η διοίκηση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ βρισκόταν σε καθημερινή επαφή με τον παίκτη, έχοντας ήδη δώσει μία εβδομάδα παράταση στην ένταξη του στην προετοιμασία, ωστόσο το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε και – δυστυχώς – συναποφασίστηκε να προχωρήσουν σε διακοπή του ισχύοντος συμβολαίου, μιας και ο χρόνος πιέζει και δεν υπάρχει το περιθώριο ο Γιάννης Λίβανος να περιμένει για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τον συγκεκριμένο αθλητή.

H ΚΑΕ Πανιώνιος εύχεται στον Demetric Austin να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ζωή και την καριέρα του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο coach Γιάννης Λίβανος αναζητά εκ νέου τον ξένο παίκτη, o οποίος θα συμπληρώσει την εξάδα των μη Ελλήνων στο φετινό ρόστερ του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ