Συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο στους Μπακς παίρνει ο Αρης!

Συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο στους Μπακς παίρνει ο Αρης!

Οι Κίτρινοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέιλεν Μόρις, ο οποίος πέρσι έπαιξε στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέιλεν Μόρις, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκεται ο Αρης, με τον 24χρονο Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ να ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους Κίτρινους, η οποία θα επισημοποιηθεί μετά την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από τη FIBA.

Ο Μόρις έχει ύψος 1.96 μ. και παίζει κυρίως στη θέση «2». Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Μολόι, ενώ τη σεζόν 2017-18 έπαιξε στη G-League με τους Μπέιχοκς, οι οποίοι είναι θυγατρική ομάδα των Ατλάντα Χοκς. Συγκεκριμένα, σε 39 αγώνες είχε 12,6 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1,2 κλεψίματα μέσο όρο σε 31,4 λεπτά συμμετοχής.

Το περασμένο καλοκαίρι πήγε στους Χοκς, με τους οποίους έπαιξε σε 6 αγώνες, έχοντας 4,7 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στους Μιλγουόκι Μπακς, όπου υπήρξε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με τα «ελάφια» έπαιξε σε τέσσερις αγώνες έχοντας 2,5 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο, ενώ στο υπόλοιπο της σεζόν αγωνίστηκε στους Μιλγουόκι Χερντ, την θυγατρική των Μπακς στη G-League και στους Μπέιχοκς. Συνολικά στην G-League είχε 33 αγώνες και 14,7 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ