ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Παραμένει πρόεδρος ο Καρακούσης

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μπάσκετ.


ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Παραμένει πρόεδρος ο Καρακούσης | to10.gr

Στον προεδρικό θώκο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραμένει ο Αριστοτέλης Καρακούσης, όπως αποφασίστηκε μετά τη σημερινή συνεδρίαση του νέου ΔΣ του Δικεφάλου.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την εταιρία και την ομάδα μπάσκετ και αποφασίστηκε ότι οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η προσπάθεια όλων των μελών είναι η διαφάνεια, μέσω χρηστής διοίκησης και η εξωστρέφεια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνήλθε για πρώτη φορά σήμερα και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο και διευρυμένο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο οποίο προστέθηκαν τέσσερα νέα πρόσωπα, μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, που συμμετέχουν όμως για πρώτη φορά στο ΔΣ της εταιρίας.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την εταιρία και την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και αποφασίστηκε ότι οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η προσπάθεια όλων των μελών είναι η διαφάνεια, μέσω χρηστής διοίκησης και η εξωστρέφεια.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι:
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Αριστοτέλης Καρακούσης

Αντιπρόεδρος: Νίκος Κωνσταντινίδης

Μέλη: Γιώργος Δακουράς, Χρήστος Καραμπέρης, Λεωνίδας Δεδέογλου, Πολύμερος Κατσιώρας και Αντώνης Καρούσης (εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ – μη εκτελεστικό μέλος)».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο