ΠΑΟΚ – Ελευθερούπολη Καβάλας 82-59

ΠΑΟΚ – Ελευθερούπολη Καβάλας 82-59

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Ελευθερούπολης Καβάλας με 82-59, με τον Κώστα Φλεβαράκη να δίνει χρόνο συμμετοχής στα νέα πρόσωπα της ομάδας

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με άνεση της Ελευθερούπολης Καβάλας (82-59) σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, στο κεκλεισμένο των θυρών Παλατάκι. Πρωταγωνιστής των Ασπρόμαυρων ο Άαρον Μπεστ που πέτυχε 16 πόντους.

Ο κόουτς του Δικέφαλου, Κώστας Φλεβαράκης, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του κάνοντας τις απαραίτητες δοκιμές ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Εκτός έμεινε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που είχε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης την προσεχή Παρασκευή (13/9) με την Levski.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

Το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ, ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και μία καλή ευκαιρία για τον Κώστα Φλεβαράκη να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 82-59 την νεοφώτιστη στην Α2 Ελευθερούπολη Καβάλας, αλλά το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που έχει σημασία αυτή την εποχή.

Οι σκληρές προπονήσεις και το επίπονο πρόγραμμα που ακολουθεί όλη η ομάδα, ήταν εμφανή, ωστόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε όλους και να κάνει πολλές και χρήσιμες δοκιμές.

Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν χρησιμοποίησε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη (ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο). Η απουσία του αρχηγού μάλιστα, είχε ως αποτέλεσμα να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Τσιάρας, που συμμετέχει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις προπονήσεις της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 37-30, 57-42, 82-59

ΠΑΟΚ: Lewis 8 (2), Smith 9, Σχίζας 6 (2), Καρράς 4, Τσόχλας, Χατζηνικόλας, Best 16 (5), Καραμανώλης, Wiggins 12 (2), Egekeze 14 (3), Σαρικόπουλος 2, Knowles 8, Τσιάρας 3.

ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τσούτσος 8 (2), Γεωργούδης, Καμπουρίδης 14 (2),Γοργόνης 3 (1), Δεληγιώργης 2, Γκέλιος 2, Μοτσενίγος 6, Καραγιώργος 3, Σταμπουλής 9 (1), Μπένας 9 (1), Μαραβέγιας 3 (1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ