Βρήκε χορηγό για τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος

Με ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος γνωστοποίησε τον νέο του χορηγό για την σεζόν 2019-2020.


Βρήκε χορηγό για τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος | to10.gr

Το all day restaurant «Su Casa» θα είναι ο χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, ενώ πλέον το όνομα του υποστηρικτή θα υπάρχει και στην επίσημη ονομασία της ομάδας, που πλέον θα ονομάζεται «ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H KAE Πανιώνιος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το All day bar Restaurant “Su Casa”, που θα αποτελέσει τον Επίσημο Χρυσό Χορηγό της ομάδας μας για την αγωνιστική χρονιά 2019-20!

Ταυτόχρονα ανακοινώνει και την μετονομασία της ομάδας μας σε “ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa”!

Tο κορυφαίο στο είδος του, All day bar Restaurant “Su Casa”, έχει καταφέρει να μετατρέψει το οίκημα στην οδό Κύπρου 82 στην Γλυφάδα σε μια… ΟΑΣΗ στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία στους επισκέπτες του.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος SuCasa είναι σίγουρη πως δεν βρήκε απλά έναν συνεργάτη, αλλά ένα φίλο και συνοδοιπόρο στην προσπάθεια να φανεί ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ αντάξιος των προσδοκιών…

Όπως αναφέρει και το μότο του All day bar Restaurant “Su Casa”, ελπίζουμε το κλειστό “Σοφία Μπεφόν” να γίνει το σπίτι όλων μας αυτή την σεζόν γιατί… “Σπίτι είναι εκεί όπου χτυπάει η καρδιά σου”!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο