Πεδουλάκης: «Έγινε προσπάθεια να παραμείνει η ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο υπό δύσκολες συνθήκες»

Πεδουλάκης: «Έγινε προσπάθεια να παραμείνει η ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο υπό δύσκολες συνθήκες»

Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθεί να γίνει ανταγωνιστικός στο κορυφαίο επίπεδο ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Απόλυτα συνειδητοποιημένος εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων των  «πρασίνων».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν με την υψηλή φορολογία και τον μεγάλο ανταγωνισμό στην Euroleague ενώ έκανε λόγο για τη σημαντική συμβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ώστε η ομάδα να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πεδουλάκης:

«Έγινε μια προσπάθεια εκ μέρους του προέδρου της ομάδας μας, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να τραβήξει η ομάδα προς το κορυφαίο επίπεδο υπό δύσκολες συνθήκες. Είναι δύσκολες οι οικονομικές συνθήκες. Στον Παναθηναϊκό χάσαμε δύο ανθρώπους της οικογένειας την τελευταία διετία.

Ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Μιλήσαμε για αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Είμαστε κάτω από την Ακρόπολη τώρα. Ζητάμε το μέτρο και την αυτογνωσία, τα βασικά στοιχεία της Αρχαίας Ελλάδας. Είναι επίκαιρα και τα θέματα με την Εθνική.

Ανεβάζουμε τους τόνους και νομίζουμε πως είμαστε μόνοι μας, ενώ το μπάσκετ εξελίσσεται. Η Ελλάδα με δύσκολες φορολογικές συνθήκες προσπαθεί να μείνει ανταγωνιστική. Πρέπει να κατεβάσουμε όλους τους τόνους. Θέλουμε να αγαπήσουμε και να απολαύσουμε. Οι Αμερικανοί, όπως ο κόουτς Πιτίνο, μιλούν για όλους με καλά λόγια.

Απολαμβάνουν τη στιγμή. Εμείς φωτογραφίζουμε το αρνητικό. Έχουμε πολλά καινούργια παιδιά, θέλουμε κάποιο χρόνο. Θέλουμε τη φιλοσοφία με τα 8». Θέλουμε και να βελτιώσουμε τα τελευταία 8». Έχουμε αντίπαλό μας τον χρόνο και την έλλειψη προπονήσεων. Με την Euroleague πρέπει να μαθαίνεις μέσα από τον αγώνα. Μία ήττα μπορεί να σου κάνει καλό στη διάρκεια και μια νίκη να σε αποπροσανατολίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ