Μπράουν: «Kαλύτερος στην Ευρώπη o κόσμος μας»

Μπράουν: «Kαλύτερος στην Ευρώπη o κόσμος μας»

Ο Ρίον Μπραόυν αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δήλωσε ανυπόμονος για την έναρξη της σεζόν.

Για το πόσο εύκολη ήταν η απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ρίον Μπράουν που αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας και δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπράουν:

«Είμαι ο Ρίον Μπράουν. Όπως είπε ο Μπεν, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσουμε. Έχουμε κάνει κάποιες προπονήσεις και βλέπω πως ανυπομονώ ακόμα περισσότερο για την νέα σεζόν. Πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή σεζόν», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου άσου του Παναθηναϊκού.

Σχετικά με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού: Ξέρουμε πως ο κόσμος μας είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη, μπορεί και στον κόσμο. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για την ομάδα. Αυτό δίνει ενθουσιασμό και σε εμάς. Τους ευχαριστούμε».

Για το πόσο εύκολα αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Θα έλεγα πως δέχτηκα τον κόσμο, αλλά και το πάθος όλων όσοι βρίσκονται στην ομάδα. Βρέθηκα στην Ελλάδα και πέρυσι. Πάντα έβλεπα αυτά τα παιχνίδια. Μου άρεσε το πάθος. Ο κόσμος είναι πάντα στο 100% πίσω από την ομάδα. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω. Έχεις τον κόσμο, τον πρόεδρο, τον GM, τον προπονητή. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Είδα πέρυσι στους τελικούς πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί μας. Ήξερα πως θέλω να βρεθώ εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ