Πανιώνιος: Στην Αθήνα ο Μαρκ Ντόρις

Πανιώνιος: Στην Αθήνα ο Μαρκ Ντόρις

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ήρθε στην Αθήνα για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Πανιώνιο.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου ήρθε το βράδυ της Πέμπτης ο Μαρκ Ντόρις, με τον General Manager του Ιστορικού, Χρήστο Χριστοδούλου, να υποδέχεται στο «Ελ. Βενιζέλος» τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ.

Λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Μαρκ Ντόρις τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω παίξει για αρκετά χρόνια στην Ευρώπη κι έχω ακούσει πολλά για τη δυναμική και το ταλέντο που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο. Είναι ευλογία στα 33 μου να βρίσκομαι σε αυτό το υψηλό επίπεδο».

Όσο για αυτό που υποσχέθηκε, αλλά και αυτό που ζήτησε από τον κόσμο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ: «Μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ και θα κάνω ό,τι μπορώ. Θα αφήσω στο παρκέ κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου. Κάντε κι εσείς στην κερκίδα το ίδιο με τη φωνή σας… Φωνάξτε όσο περισσότερο μπορείτε και θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε»

Ο βραχύσωμος άσος (1,88μ.) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή του Γιάννη Λίβανου, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του άλλο ένα κομμάτι του «παζλ» του έμψυχου δυναμικού, ώστε να προετοιμάσει τον Πανιώνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την απαιτητική σεζόν (2019/2020) που έρχεται.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ